disclaimer

Gebruikersvoorwaarden

VoetbalUitslagen.nl is een gratis service voor persoonlijk gebruik. Onze content mag niet publiekelijk verspreid worden voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Made Media is de eigenaar van all het intellectueel eigendom en copyright van de VoetbalUitslagen.nl website en haar content.

VoetbalUitslagen.nl is geen sportsbetting of goksite. VoetbalUitslagen.nl levert geen gaming of sportsbetting diensten. Het heeft geen controle over de funds van een speler en is niet betrokken bij bij betting transacties.

Wij kunnen niet garanderen dat de content op deze site vrij van fouten is. VoetbalUitslagen.nl is in geen enkel opzicht verantwoordelijk voor schade veroorzaakt door gebruik van VoetbalUitslagen.nl services.

VoetbalUitslagen.nl bevat links naar websites van derden door middel van text links en banners. VoetbalUitslagen.nl is niet verantwoordelijk voor de content of privacy omgang van deze sites. Bezoek aan externe sites is voor eigen verantwoordelijkheid. We kunnen niet garanderen dat u tevreden zal zijn met producten of diensten aangekocht op websites van derden die naar of vanaf VoetbalUitslagen.nl zijn gelinkt of content van derden op VoetbalUitslagen.nl.

Akkoord van Gebruikersvoorwaarden
Deze gebruikersvoorwaarden zijn van toepassing op uw gebruik van deze website. Door deze website te gebruiken accepteert u deze gebruikersvoorwaarden volledig. Ben u het niet eens met onze gebruikersvoorwaarden, gebruik onze website dan niet. Wij hebben het recht om ten alle tijden deze gebruikersvoorwaarden aan te passen. U moet onze gebruikersvoorwaarden regelmatig controleren. Met het gebruiken van deze site nadat wij veranderingen aanbrengen in de gebruikersvoorwaarden, accepteert u de veranderingen, of u de gebruikersvoorwaarden bekeken heeft of niet.